IBX

IBX is een nieuw & revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en de natuurlijke nagels sterker te maken. IBX kan gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen! Het resultaat is een stevigere en flexibele nagel.

Voor wie is IBX geschikt?
IBX is geschikt voor vrouwen én mannen, die mooie, lange natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix of een natuurlijke zwakte. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel, het is kleurloos en dus onzichtbaar.

IBX is ook geschikt voor wie graag regelmatig of altijd gelpolish gebruikt, maar daar een probleem mee heeft, omdat de nagels beschadigd of kwetsbaar zijn. IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de gelpolish beter blijft zitten en IBX beschermt kwetsbare nagels tegen eventuele gevolgen van het regelmatig verwijderen van gelpolish.

Hoe werkt IBX?
De nagelplaat bestaat uit een groot aantal lagen dode huidcellen, die het eiwit keratine bevatten. Het is de keratine die de nagel hard maakt. De cellen van de nagelplaat vormen niet één aaneengesloten geheel, maar er zitten holtes tussen. De nagelplaat heeft dus een sponsachtige structuur, een netwerk van keratine met open ruimtes ertussen. IBX dringt eerst door in deze holtes en wordt daarna uitgehard. Bij het uitharden vormt IBX een tweede sponsachtige structuur, die verweven is met de nagelplaat. IBX hecht daarbij alleen aan zichzelf, niet aan de keratine.

De eerste IBX behandeling
Bij de eerste behandeling zit er nog geen IBX in de nagel en daarom is de eerste behandeling iets intensiever.

Hoe vaak IBX?
Zolang er ernstige schade is, elke week. Als de schade minder erg is, dan is eens in de twee weken voldoende. Als de schade hersteld is, dan kan je de nagels in goede conditie houden door IBX eens in de drie weken toe te passen.

Waarom IBX?
  • Maakt slappe nagels sterker
  • Herstelt splijtende nagels
  • Egaliseert ribbels/groeven
  • Verbetert kleur en uiterlijk van de nagel
  • Trekt in de nagel en is daardoor onzichtbaar aan de buitenkant
  • Herstelt schilferige nagels
  • Vermindert witte vlekken

Creating nail strength from within