Lief voor nagels
nagelstudio breda

Hallo en welkom bij Lief voor Nagels!

Ik ben Petra, en ik run mijn nagelsalon met veel liefde en passie in Breda. Mijn naam, ‘Lief voor Nagels’, zegt eigenlijk al genoeg: mijn doel is om goed te zorgen voor jouw natuurlijke nagels. Ik hecht veel waarde aan kennis en daarom heb ik de opleiding ‘Anatomie & Pathologie’ gevolgd. Hierdoor beschik ik over de nodige expertise om problemen in en rondom de nagelplaat te herkennen en te begrijpen hoe ik ze kan oplossen, of indien nodig, doorverwijzen naar de juiste specialist. Belangrijk is ook de vraag of kunstproducten veilig kunnen worden geplaatst op jouw nagels.

Op mijn foto zie je mijn twee kleine lieve vriendjes, Harvey & Louis. Mocht je eens bij me langskomen wees dan niet verbaasd als je deze twee schatten ergens in de buurt ziet rondscharrelen. Ze maken mijn werkplek net een beetje gezelliger en brengen altijd een glimlach op het gezicht van iedereen die ze ontmoeten. ?

Ik kies ervoor om te werken met gerenommeerde merken zoals LoveNess en Famous Names, omdat kwaliteit voor mij bovenaan staat. Naast het behalen van de vereiste certificaten blijf ik mijn kennis up-to-date houden door regelmatig workshops en cursussen te volgen.

Ik waardeer het zeer dat je interesse toont in mijn stylingdiensten! Op dit moment kan ik echter geen nieuwe afspraken aannemen. Gelukkig biedt Breda een breed scala aan fantastische nagelstudio’s, dus ik ben ervan overtuigd dat je een geweldige styliste zult vinden die aan jouw wensen kan voldoen.

 

Met lieve groet,

Petra, Harvey & Louis

Wat ik jou te bieden heb?
  • Gel Polish; een mooie natuurlijke nagelversteviging in jouw favoriete kleur
  • RevoGel; een nagelverlenging of versteviging met acrylgel
  • IBX behandeling; om beschadigde nagels te herstellen en de natuurlijke nagels sterker te maken
  • Famous Names; deze verzorgende producten zorgen voor gezonde, zachte en stralende handen en nagels

Nails are always fun and feel never like work!